Jeg har gennemført adskillige forskningsundersøgelser med fokus på alternativ medicin, smertebehandling og smertepsykologi. Jeg anvender en evidensbaseret tilgang til alle behandlinger jeg tilbyder mine patienter.

BOOKING
PRISER

Rick Sørensen Scott (Smertespecialist)

Akupunktør (RAB)

Naturmediciner – Naturopath (RAB)

Specialist i Manuel Terapi

Kraniosakral terapeut

Rick Scott

Jeg er 42 år gammel og har sammenlagt 15 års uddannelse på universitetsniveau fra USA og 19 års erhvervserfaring. Jeg har været gift med min dansk kone i 6 år, og sammen har vi en søn på 5 år. Jeg mødte min kone for 25 år siden, men flyttede først til Danmark for 5 år siden. Jeg har 2 RAB (Registreret Alternativ Behandler) titler som akupunktør (Praktiserende akupunktører) og naturopat (Forenede naturmedicinere). Jeg er ejer af tre firmaer i Danmark, og har været indehaver af min egen klinik i USA fra 2001-2014.

ANBEFALINGER
BEHANDLING
RICKS CV
PA Logo

Jeg har 15 års universitetsuddannelse og træning i alternativ medicin, hvilket inkluderer en Doktorgrad i Botanisk Medicin med PhD kursusaktiviteter i naturopatisk medicin (4 år), Bachelor og Master i ”Natural Health” (5 år), overbyggende Master kursusaktivitet i akupunktur og østlig medicin (2 år), Specialiseret/avanceret manuel terapi og medicinsk massage (2 år) og Psykologi (2 år). Jeg var college professor og klinisk vejleder da jeg boede i USA.

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Universitetsuddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Jeg har sammenlagt 19 års erfaring indenfor behandling med alternativ medicin, hvor jeg har specialiseret mig i smertebehandling med akupunktur, naturopati, kraniosakral terapi og specialiseret manuel terapi. Jeg undersøger og behandler kroppen fra et holistisk perspektiv. Holistisk betyder at jeg betragter det hele menneske for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Jeg anvender min egen unikke form for akupunktur, bestående af mere end seks akupunktur stilarter sammensat til en unik behandling, tilpasset den enkelte patient.

Jeg andvender også naturopati (natur- og urtemedicin, homøopati, diæt/kost/livsstils vejledning), akupunktur og østlig medicin, specialiseret manuel terapi, kraniosakral terapi og psykoterapi. Jeg anvender også K-laser og udfører ultralydsscanning. Hvis der er behove kan jeg bestille laboratorium tests, herunder blodprøver, DNA test, spyt tests og/eller analyse af urinprøver igennem et laboratorium i København.

0 år
Klinik ejer
+0
Patienter hjulpet
ca. 0
Antallet af behandlinger de fleste patienter behøver
0
Antallet af firmaer Rick er indehaver af