Rick Sørensen Scott (Smertespecialist)

Akupunktør (RAB)

Naturmediciner – Naturopath (RAB)

Massør (RAB)

Rick Scott

Jeg er 44 år gammel og har sammenlagt 16 års uddannelse på universitetsniveau og træning fra USA og Europa og 21 års erhvervserfaring. Jeg har været gift med min dansk kone i 8 år, og sammen har vi en søn på 7 år. Jeg mødte min kone for 27 år siden, men flyttede først til Danmark for 7 år siden. Jeg har 3 RAB (Registreret Alternativ Behandler) titler som akupunktør og massør (Praktiserende akupunktører) og naturopat (Forenede naturmedicinere). Jeg er ejer af to firmaer i Danmark, og har været indehaver af min egen klinik i USA fra 2001-2014.

ANBEFALINGER
BEHANDLING
RICKS CV
PA Logo

Jeg har gennemført adskillige forskningsundersøgelser med fokus på alternativ medicin, smertebehandling og smertepsykologi. Jeg anvender en evidensbaseret tilgang til alle behandlinger jeg tilbyder mine patienter.

BOOKING
PRISER

Jeg har 16 års uddannelse på universitetsniveau og træning i alternativ medicin, hvilket inkluderer: Naturopati / Naturmedicin / Botanisk Medicin (9 år), overbyggende Master kursusaktivitet i akupunktur og østlig medicin (3 år), Manuel terapi/medicinsk massage (2 år) og Psykologi (2 år). Jeg var college lektor og klinisk vejleder da jeg boede i USA.

Ekspertise: diskusprolaps, stenose, rygsøjle- og nervesmerte, gigt og ledproblemer, muskel- og knogleskader, hovedpine / migræne, hjernerystelse / piskesmæld, stress / angst og allergi.

 

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Universitetsuddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Jeg har sammenlagt 21 års erfaring indenfor behandling med alternativ medicin, hvor jeg har specialiseret mig i smertebehandling med akupunktur, naturopati, kraniosakral terapi og manuel terapi / medicinsk massage. Jeg undersøger og behandler kroppen fra et holistisk perspektiv. Holistisk betyder at jeg betragter det hele menneske for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Jeg anvender min egen unikke form for akupunktur, bestående af mere end seks akupunktur stilarter sammensat til en unik behandling, tilpasset den enkelte patient.

Jeg andvender også naturopati (natur- og urtemedicin, homøopati, diæt/kost/livsstils vejledning), akupunktur og østlig medicin, manuel terapi, kraniosakral terapi og psykoterapi. Jeg anvender også K-laser.

0 år
Klinik ejer
+0
Patienter hjulpet
ca. 0
Antallet af behandlinger de fleste patienter behøver
0
Antallet af firmaer Rick er indehaver af
Rick Scott Banner