RICK SCOTT CONSULTING

Rick Scott Consulting, specialiserer sig i alternativ medicin behandling, klinisk rågivning, online og fremmødeundervisning uddannelse og medicinsk oversættelse til englesk

Behandling:

Siden 2001, har CEO Rick Sørensen Scott, behandlet individer over hele verden med alternativ medicin.

Han har mere end 15 års universitetsuddanelse og 19 års erfaring med alternativ medicin i sin egen private praksis.

Ved at anvende en holistisk og tværfaglig tilgang har han evnen til at tilbyde muligheder og løsninger for patientomsorg, som andre behandlere ikke kan.

Klinisk rådgivning:

Rick Scott Consulting kan hjælpe dig med at redefinere dit image, tiltrække og beholde nye patienter/klientel, og placere din klinik i front blandt konkurrenterne indenfor alternativ medicin i dit område.

Til nye behandlere og/eller klinikker tilbyder vi klinisk rådgivning for at hjælpe dig med at: etablere dit brand, designe og udvikle din klinik, fastsætte priser og etablere et professionelt firma og klinisk praksis.

Til allerede etablerede behandlere og/eller klinikker tilbyder vi hjælp til at: re-brande og/eller opdatere dit image, rådgiver dig i, hvordan du kan nå dine mål, og hvordan du kan opnår den økonomi/klientel/arbejdstider/frihed du altid har ønsket dig.

Oversættelser:

Behandlere og medicinske firmaer efterspørger i dag, i langt højere grad end tidligere, hjælp til at oversætte deres hjemmesider, annoncer og salgsfremmende materialer til engelsk, for at nå ud til en bredere målgruppe. Som amerikaner med engelsk som modersmål, er Rick Sørensen Scott ikke kun egnet til at oversætte komplekse medicinske termer (som ofte er på latin), men også erfaren i, den ofte mere komplicerede opgave, at oversætte termerne til et sprog der bruges blandt ikke-professionelle i den brede befolkning.  Vi bruger et team af medicinsk uddannede professionelle til at møde dine oversættelses krav. Vores mål er at hjælpe sundhedsprofessionelle og firmaer med at nå ud til deres engelsktalende målgruppe, uden at bekymre sig om Google Translate lignende fejl.

Rick Hjemmeside