Behandling:

Her hos Rick Scott Consulting tager vi hånd om dit helbred.

Vi er et team af specialister, og har over 30 års kombineret erfaring i behandling af patienter.

For os betyder det meget, at vi i fællesskab kan finde svar på de bekymringer du måtte have om dit helbred.

Det gælder uanset om der er tale om en akut skade, smerter, kronisk sygdom, sportspræstation eller skader, træning og rehabilitering, eller bare hverdagens almindelige lidelser (f.eks. hovedpine, PMS, angst, stress og træthed).

Vi ved, at din livskvalitet afhængiger af et sundt og godt helbred gennem hele livet.

Derfor er vi her for dig og vil støtte og hjælpe dig med at finde svar på dine helbredsmæssige problemer.

RICK SCOTT CONSULTING

Rick Scott Consulting, specialiserer sig i individualiseret behandling og træning, holdtræning, og online- / fremmødeundervisning uddannelse.

Rick Scott Consulting Cirkel Logo

Individualiseret- og Holdtræning

Individuel- og Holdtræning

Bodil tilbyder både træning individuelt og på hold, som er skræddersyet efter dine behov.

Hos Bodil, vil du aldrig modtage en standardiseret træning eller træningsprogram, da hun arbejder ud fra den overbevisning, at hvert menneske er unikt og derfor har behov for skræddersyede løsninger.
Dette kommer til udtryk både i den individuelle træning, hvor du træner sammen med Bodil på to-mands hånd, samt i holdtræningen, hvor du før din opstart på holdet, vil have en kort konsultation med Bodil for at gennemgå, hvad dine ønsker og mål er med træningen.

Bodils hovedfokus er at du oplever succes med din træning! Den eneste måde at opnå dette er ved at sikre at øvelserne er valgt med hensyn til din specifikke situation, at øvelserne udvikler sig i takt med din fremgang og at de er anvendelige og overskuelige i en travl hverdag, så du opnår succes, uanset hvilket niveau du starter på.

Når du starter et forløb op hos Bodil, vil du ikke være i tvivl om hvilken retning vi bevæger os i, og at der bliver taget hånd om dig som et helt menneske, med både en mening, med bekymringer og med spørgsmål, som der til hver en tid vil blive taget hensyn til.

RSC-Logo-Fuld