Rick Scott Consulting, ApS, er et dansk firma med speciale i specialiseret behandlinger, træning, og undervisning. Funderet på bred uddannelse og erfaring tilbyder vi løsninger, hvor andre giver op. Vores dedikation til problemløsning og engagement i omsorgen for vores patienter har givet os et eksemplarisk ry i både Europa og USA.

Vores nytænkende stil og tilgang, teknologiske forspring, høje etiske standarder og drive for altid at være forrest i vores felt, gør os til den ideelle virksomhed for både private, der søger behandling, såvel som for firmaer, der søger råd og vejledning til at øge niveauet i deres praksis. Vores evne til at kondensere og tilpasse undervisningsmateriale fra universitetsniveau til let forståelige kurser og tekster som kan implementeres i praksis, gør os til den perfekte udbyder af undervisning indenfor almen og alternativ behandling.

Med et netværk på over 2500 kollegaer vil vi altid gøre vores bedste for at henvise dig til en professionel som kan hjælpe dig med lige netop dit problem, hvis vi ikke kan.

Rick Scott Consulting Cirkel Logo 2