Hvis du er i tvivl om, hvor meget tid du skal afsætte til den første konsultation, så book venligst 90 min. (Rick og Maria) eller 75min. (Bodil), hvor vi sammen kan tale om de forskellige muligheder og endda give behandling hvis nødvendigt.

Du betaler kun for den tid der bruges. Vi har ikke mulighed for at gå ud over tiden, som du har bestilt. Vi kan altid forkorte den, så vi har den tid der er behov for.

Når du kommer hos os, er det vigtigt at du føler der er den nødvendige tid til din konsultation og behandling.

Det er vigtigt for os, at du føler du bliver hørt og får den hjælp du har behov for hos os.

Hvis vi vurderer, at vi ikke kan hjælpe dig, fortæller vi dig dette indenfor de første 15 min. og du betaler kun for en kort 15 min. konsultation.

Fordelen ved at konsultere en erfaren veluddannet specialist er, at vi i de tilfælde hvor vi ikke selv kan hjælpe, altid kan henvise dig til anden relevant specialist.

Ved afbud mindre end 24 timer før din aftaled tid opkræves behandlingens fulde pris.


Vi har ikke mulighed for at besvare dit opkald. Du kan bruge vores online bookingsystem til at booke eller afbestille en tid.

Alternativt kan du skrive via email: aftaler@rickscott.dk eller indtale en besked på vores telefonsvarer pa +45 25 70 09 44 og du vil blive kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

I henhold til Sundhedsloven skal du booke en konsultation før vi kan vurdere din sag eller give råd og vejledning.