Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Persondatapolitik – Rick Scott Consulting

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er de dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Rick Scott Consulting er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Rick Scott Consulting, IVS
Postadresse: Ydunsvej 28, 1tv, 7000 Fredericia, Danmark
Klinik: Idrætsvej 3, 6580 Vamdrup, Danmark
CVR Nr. 38918931
TLF Nr. 25 70 09 44
Email. info@rickscott.dk

Som en naturlig del af virksomhedens arbejde, indsamler og behandler Rick Scott Consulting personoplysninger, som er omfattet af gældende regler om databeskyttelse.

Formålet med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er beskrevet nedenfor:

Når du tilmelder dig vores elektroniske nyhedsbrev:

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • Navn
  • E-mail

Vi anvender oplysningerne til:

  • Nyhedsformidling og information om tilbud, speciele åbningstider, nødsituationer (dvs. coronavirus), kurser, begivenheder, prisændringer osv.
  • Målretning af indhold, så vi sikrer størst mulig relevans for dig, og skåner dig for information, du ikke har interesse i.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som du har givet eller giver ved din nytilmelding.

Vi gør her særligt opmærksom på, at du har ret til når som helst at forlange dine oplysninger slettet, når de alene er afgivet i forbindelse med tilmelding til vores elektroniske nyhedsbrev.

Når du opretter dig som patient i forbindelse med behandlinger:

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • Navn
  • CPR-nummer
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Kort beskrivelse af, hvad der er galt

Vi anvender oplysningerne til at:

  • Udfylde en patientjournal, som krævet i henhold til loven for patientsikkerhed.
  • Sikre, at du er dig og ikke nogen anden. (f.eks. Jeg har på et tidspunkt haft 7 personer med nøjagtigt samme navn.)
  • Sende information til forsikringsselskaber – med din yderligere tilladelse, så du kan modtage eventuelle tilskud eller refusioner.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er – ud over dit samtykke – oplysningernes nødvendighed for opfyldelsen af ovennævnte formål og myndighedskrav.

Andre biometriske eller relevante patientdata:

Efter din mundtlige godkendelse vil vi føre optegnelser vedrørende din behandling med hensyn til din patientjournal. Dette kan for eksempel være scanningsbilleder, kopier af laboratorieresultater, tidligere sundhedsregistre, e-mails, beskeder osv., som du har leveret og er relevante for din behandling. Disse vil typisk blive gemt inde i journalsystemet, men nogle gange kan det være nødvendigt at opbevare på en krypteret server i stedet, der ejes og drives af Rick Scott Consulting.

Statistikker:

  • Der opbevares statistik om effektiviteten af behandlingen. Disse statistikker kan ikke identificeres med en bestemt patient, deres CPR-nummer, deres telefon eller adresse på nogen måde.
  • Statistik, der er registreret, er alder, køn, hovedklage, type af behandling, antal behandlinger, forbedringsresultater og behandlingsomkostninger.

Terapeutbooking.dk v/Mango APPS ApS.

Vi bruger terapeutbooking.dk til vores online reservationssystem. Når en patient tilmelder sig via terapeutbooking, får de præsenteret deres persondatapolitik og accepterer dette, før de kan fortsætte med booking.

Du kan læse mere om deres politikker her:

https://terapeutbooking.dk/persondataforordning/

Når du bruger vores hjemmeside:

Vi anvender cookies og andre almindeligt kendte værktøjer (Google Analytics, Google Tag Manager m.fl.) for løbende at kunne forbedre den generelle funktionalitet og din oplevelse af vores hjemmeside.

Indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside er beskrevet her:

Website cookies

Vores hjemmeside indsamler, anvender og behandler ikke personfølsom information direkte.

WordPress (Vores website) anvender følgende cookies, kun til de mennesker der logger på (eks. Medarbejdere, brugere med adgang til specielle funktioner – kommer snart):

WordPress-brugeres cookies

Uden disse cookies kan WordPress ikke fungere. De er også session-cookies, da de udløber, når brugeren logger ud eller forlader siden.

wordpress_ [hash]: at gemme godkendelsesdetaljerne ved login.

wordpress_logged_in_ [hash]: for at angive, hvornår du er logget ind, og hvem du er. (hvis du logger ind på webstedet)

wordpress_test_cookie: for at kontrollere, om cookies er aktiveret i browseren for at give brugerne passende brugeroplevelse.

wp-indstillinger- {time} – [UID]: for at tilpasse visningen af vores admin-interface og front-end af webstedet.

Da disse cookies er strengt nødvendige, uden hvilke webstedet ikke fungerer ordentligt, kræver vi ikke samtykke fra brugere, der besøger siden.

Google Analytics

Som de fleste andre websites, burger vores site Google Analytics (GA) til at måle bruger interaktion. Vi bruger disse data til at måle antal brugere af vort site, for bedre at kunne forstå hvordan vores brugere finder os, hvordan de bruger vores hjemmeside, og for at vi kan forstå brugsmønstret på vores hjemmeside.

Selvom GA registrerer data såsom din geografiske placering, computer/enhed, browser og operativsystem, er der ingen af disse data der identificerer dig for os.

GA registrerer også din IP adresse hvilket kunne blive brugt til personlig identifikation af dig, men Google giver ikke adgang til denne information.

Vi betragter Google som en 3 parts data processor. GA bruger cookies, hvilke er beskrevet på Google’s developer guides.

FYI bruger vores website analytics.js implementering af GA.

Deaktivering af cookies funktionen i din internetbrowser forhindrer GA i at måle din besøgshistorik på vores hjemmeside.

Facebook Pixel

Se Facebooks cookiepolitik for detaljer om de anvendte cookies og de modtagne data:

https://www.facebook.com/policies/cookies/

Facebook-pixlen modtager disse typer data:

Http-overskrifter – Alt, der findes i HTTP-overskrifter. HTTP Headers er en standard webprotokol sendt mellem enhver browseranmodning og enhver server på internettet. HTTP-overskrifter inkluderer IP-adresser, oplysninger om webbrowser, sideplacering, dokument, henviser og person, der bruger webstedet.

Pixelspecifikke data – Inkluderer Pixel ID og Facebook-cookien.

Knappeklikningsdata – Inkluderer alle knapper, der er klikket på af besøgende på webstedet, etiketterne på disse knapper og alle sider, der er besøgt som et resultat af knapklikkene.

Valgfrie værdier – Udviklere og marketingfolk kan frit vælge at sende yderligere oplysninger om besøget gennem konverteringssporing. Eksempler på brugerdefinerede data er konverteringsværdi, sidetype med mere.

Formnavnsnavne – Inkluderer websteds feltnavne som ‘e-mail’, ‘adresse’, ‘antal’ til, når du køber et produkt eller en tjeneste. Vi fanger ikke feltværdier, medmindre du inkluderer dem som en del af avanceret sammenholdelse, konverteringssporing eller brugeregenskaber.

Behandleres uddannelser

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Fag
  • Uddannelse
  • Sted
  • Dato
  • Timer/RAB point
  • Fil dokumentation

For at blive listet som nogen, Rick Scott føler er en kvalificeret behandler, betyder det, at disse behandlere har deres uddannelse i orden, og at de har accepteret at blive opført som en godkendt behandler af Rick Scott Consutling. Disse data leveres kun til besøgende på dette websted med tilladelse fra den nævnte behandler.

Behandler/klinik på kort

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Klinik navn
  • Adresse
  • By
  • Postnummer
  • telefon nummer
  • Email
  • Hjemmeside adresse
  • Video link
  • Logo/billede
  • Beskrivelse/åbningstider

Denne information bruges til besøgende / patienter på dette websted til at finde behandlere, der arbejder i netværk med Rick Scott, og som har kvalifikationer og professionalisme, som Rick Scott mener er nødvendige for at arbejde med patienter på en sikker og effektiv måde. Rick Scott er på ingen måde ansvarlig for disse behandlers handlinger, kun med hensyn til at give deres kontaktoplysninger. Hvis det er valgt, kan du bruge den direkte kontaktformular, som en patient kan bruge til at skabe direkte kontakt med den pågældende klinik. Den pågældende kontakt via e-mail gemmes ikke hos Rick Scott Consulting, men hos den enkelte klinik ejer.

Generelt:

Overførsel af personlige data:

Overførsel eller deling af dine personlige data kan ske om nødvendigt mellem ansatte eller selvstændige fagfolk, der arbejder for Rick Scott Consulting for at give dig den bedst mulige service. Disse ansatte / selvstændige erhvervsdrivende har underskrevet en persondatapolitik-formular, så de ikke kan bruge dine data, uden din godkendelse.

Derudover overføres eller deles dine personlige oplysninger ikke, uden at du giver tilladelse.

Opbevaring af dine personoplysninger:

Patienter:

Patientdata med hensyn til data, der betragtes som private: navn, cpr-nummer, adresse, telefonnummer, e-mail er indstillet til at blive slettet ca. 5 år efter dit sidste besøg. Hvis du dog aldrig har bestilt en aftale og kun konfigureret dig selv, forbeholder vi os ret til straks at fjerne dine data for at spare plads. Du kan til enhver tid anmode om, at dine data fjernes, på hvilket tidspunkt du får en printet kopi af dine oplysninger, som skal afhentes personligt på grund af den type data, der er indsamlet i journalen (dvs. medicinsk historie).

Behandlere:

For behandlere og medarbejdere kan vi ikke sige noget generelt om hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger, da det afhænger af formålet, som informationen indsamles til. Vi kan dog informere dig om, at vi vil lægge vægt på den fremtidige relevans til det formål, som informationen leveres til, når vi bestemmer, hvor længe dine oplysninger skal opbevares.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.