Gave- og klippekort Vilkår

Gave- og klippekort kan efter fortrydelsesretten, eller påbegyndt ydelse ikke ombyttes/returneres.

Gave- og klippekort kan ikke ombyttes til kontanter eller produkter.

Sygeforsikring Danmark:

Som en gratis ydelse indsender vi vores patienters regninger for konsultationer/træning til Sygeforsikring Danmark. Men vi gør opmærksom på at Rick Scott Consulting ikke er ansvarlige for behandlingen af disse tilskud. Der gøres opmærksom på, at det er patientens eget ansvar at sikre sig, at den gruppe man er tilmeldt hos Sygeforsikring Danmark, er berettiget til tilskud ved den valgte ydelse hos Rick Scott Consulting. Samt, hvis der er et problem med deres system eller behandlingen af de regninger, vi har sendt, skal du kontakte Sygeforsikring Danmark direkte og/eller uploade din faktura til dem, for at modtage dit tilskud.

Handelsbetingelser

I forbindelse med køb af klippekort hæves beløbet fra dit betalingskort med det samme. Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Maestro.

Ved gennemført betaling har du accepteret Rick Scott Consultings forretnings-, og leveringsbetingelser, som er anført herunder.

Fortrydelsesret

Hvis du sletter din booking online inden 24 timer før din træning, refunderes klip automatisk til dit klippekort. Der er 14 dages fortrydelsesret på køb foretaget på internettet. Denne fortrydelsesret træder i kraft, når du har modtaget vores bekræftelsesmail. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik, den første booking er foretaget. Resterende klip på udløbne klippekort refunderes ikke. Ved ophør af træning hos Rick Scott Consulting, refunderes ubrugte klip ikke. Klippekort kan ej heller overdrages til andre.

Gyldighed af klippekort

Alle klippekort har en gyldighed på 12 måneder fra købsdato.

Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved f.eks. kampagner og tilbud. Kortere gyldighedsperioder vil fremgå inden køb.

Klippekortet er personligt og kan ikke deles med andre. Klippekortet kan heller ikke overdrages til andre. Det er dit ansvar at få brugt dine klip inden udløbsdatoen på kortet. Dine klippekort er elektroniske, købes online og knyttes til din profil straks efter dit køb. Herefter vælger du dine hold under booking og systemet vil automatisk trække klippet fra dit klippekort. Du kan finde en oversigt over klippekort og gyldighedsperioder på din profil i vores online bookingsystem.


Afmeldingsregler

Der er 24 timers aflysningsfrist ved alle bookede holdtimer/træningstimer/konsultationer.

Afmelder du senere end 24 timer før holdtræningens start eller ved udeblivelse, trækkes et klip/det fulde beløb.

Ved aflysning af hold, modtager du besked fra Rick Scott Consulting så hurtigt som muligt.


Lukkedage

Rick Scott Consulting holder lukket på søn- og helligdage. Der ydes ikke kompensation på helligdage og lukkedage.

Persondata

Alle data som indsamles på hjemmeside, i online bookingsystem eller generelt som kunde i Rick Scott Consulting, behandles fortroligt og jf. den til enhver tid gældende persondatalov.

Firmaoplysninger
Rick Scott Consulting, ApS
Idrætsvej 3, 6580 Vamdrup
CVR: 38918931

e-mail: info@rickscott.dk