Anbefalinger

Her kan du læse andre patienters, studerendes og behandleres anbefalinger om min behandling.

Helena M.

“Rick er en vanvittig dygtig behandler, en super kompetent underviser og en yderst kvalificeret mentor!

En mand der ved hvad han snakker om og som altid er klar til at hjælpe.”

Helena Holmer Hovgård, Sygeplejerske og akupunktør
Christina F.

“Har en datter som igennem en længere periode har lidt af mave- tarmproblemer. På Odense universitetshospital kunne de ikke stille en decideret diagnose efter 3-4 måneders massiv medicinsk behandling og adskillige indlæggelser. Vi havde en fornemmelse af, at lægerne ikke vidste hvad de skulle stille op og de blot mente hun havde de sædvanlige teenageproblemer. Vi og vores datter var frustreret, da hun havde store smerter.

Vi fik Rick anbefalet af en bekendt, som mente han kunne hjælpe hende.

Vi har lige fra første besøg følt os i trygge og i de bedste hænder hos Rick. Allerede efter første behandling kunne min datter mærke en forbedring og efter kyndig vejledning fra Rick kom maven stille og rolig i orden. Hun følte endelig at møde en person som tog hende seriøs og alvorlig og hørte på hende. Hun har haft en par tilbagefald, men er helt rolig nu, hvor hun ved Rick kan hjælpe hende.

Rick er en fantastisk dygtig, troværdig og tillidsvækkende person, og møder sine patienter med stor professionalisme. Man er ikke i tvivl om, man møder en person, som er utrolig dedikeret og dygtig til sit fag. Vi er Rick meget taknemmelig for al hans hjælp og tid. Jeg vil til enhver tid give Rick de bedste anbefalinger til andre.”

Christina F., patientens mor
Aase S.

“Jeg kan på det varmeste anbefale Rick. Min mand havde siden oktober måned 2015 haft smerter i benene. Smerter som bare blev værre og værre. Han fik af lægen henvisning til fysioterapeut, som han fik mange forskellige behandlinger hos, men det hjalp desværre ikke. Han måtte næsten kravle ud af sengen om morgenen og måtte tage smertestillende medicin 5 gange dagligt for at kunne gå.

I april måned bestilte vi så en scanning på Mølholm Privathospital, og det viste sig at han har en spinal stenose i lænden, hvilket gav de voldsomme smerter i benene idet det er nerver der sidder i klemme. Vi havde gennem familie hørt om Rick Scott og kontaktede dem for at høre om de havde erfaring med hjælp til dette.

Her fik vi en tid hos Rick, og det er det bedste der kunne ske for min mand. Rick er en fantastisk dygtig og tillidsvækkende person. Allerede efter første akupunkturbehandling fik min mand det bedre og kunne undvære noget af det smertestillende. Efter 4 behandlinger tager han kun engang imellem en smertestillende pille, og det er kun, hvis han har arbejdet for hårdt. Det er et helt mirakel. Vi er meget taknemmelige og vi vil til enhver tid kontakte Rick igen, hvis vi får problemer og henviser også meget gerne venner og bekendte til ham.”

Aase S., patientens ægtefælle
Helle H.

“Jeg har lidt af migræne siden min barndom og det er blevet værre og værre med årene og jeg har været tilknyttet en dygtig neurolog på Esbjerg Sygehus, hvor jeg er blevet medicineret. Desværre havde jeg stadig anfald af flere dages varighed hvor medicinen ikke hjalp.

Jeg har prøvet ALT for at afhjælpe migrænen og havde næsten opgivet da jeg kom til Rick.

Jeg har fået 3 behandlinger og har i de sidste 7 måneder kun haft 1 anfald af migræne. Jeg er Rick dybt taknemmelig og vil til enhver tid anbefale ham. Tak Rick”

Helle H., patient
Maria O.

“Jeg har aldrig mødt en behandler der er så dygtig og grundig som Rick. Han undersøger din krop som en helhed, og lytter til de ting du fortæller.
Jeg har haft nakkesmerter i 4 år ifb. med min cyklus, og jeg har prøvet alt, men ingen har kunnet hjælpe. I januar kontakter jeg Rick og allerede efter 3 behandlinger hjælper hans akupunktur behandlinger, og han fortæller også, at det ikke er nødvendigt at blive ved med at behandle, nu skulle det blive væk, så han behandler kun, hvis han kan hjælpe, og det kan man kun have respekt for.

Desværre vender mine smerter efter 1/2 år tilbage. Han finder nu ud af, at det kan være en sjælden form for endometriose på mellemgulvet jeg har, som giver mig refererede smerter i nakken. Jeg får min læge til at sende mig til gynækologerne i Skejby, hvor de undersøger mig og også kan konstatere at det må være endometriose. Jeg skal nu have lavet en kikkertoperation, hvor de kan fjerne vævet.

Jeg er utrolig taknemmelig for at have fundet Rick. Uden ham tror jeg aldrig lægerne havde fundet ud af hvad jeg fejlede. Det er sådan en lettelse, at jeg nu endelig har fået svar på hvorfor jeg har ondt. Og ved hvor jeg kan lindre mine smerter, når det står slemt til. Det er alle pengene værd at opsøge Rick!”

Maria O., patient
Karina L.

“Jeg er TCM akupunktør, hvor Rick var en af mine undervisere.

Derudover har jeg været i observations praktik samt taget flere kurser hos Rick Scott.

Ja, han taler dansk med en amerikansk accent. Men det er meget nemt at forstå og heldigvis kan man tale dansk til ham. 

Den viden – erfaring – kunnen han besidder. Den ro og tryghed han formidler.

Hans ønske om at lære fra sig. Det er fedt at være en del af og meget inspirerende. 

Jeg glæder mig til mere viden og sparring fra Rick.”

Karina Langæble, akupunktør, socialrådgiver
Dorte N.

“Jeg har haft store problemer med mit kæbeled, som gik ud af led. Jeg kunne kun åbne munden meget lidt før det skete, og det var meget smertefuldt. I sammenhæng med dette har jeg i flere år ikke kunne tygge min mad i højre side.

Dette har givet anledning til infiltrationer og flere smerter i hoved, nakke og skuldre samt et ekstremt skævt bid, hvor min kæbe i afslappet tilstand skød langt ud til siden.

Efter et par behandlinger hos Rick og en af hans kollegaer, som henviste til ham, har jeg ikke længere smerter, min kæbe er på vej tilbage på plads, jeg kan tygge normalt i begge sider, åbne munden helt op uden kæben går af led og infiltrationer/hovedpiner er mindsket kraftigt.

Jeg kan varmt anbefale Rick !!

Tak for hjælpen”

Dorte N., patient
Sabine K

“Jeg har fået den ultimative behandling hos Rick. Jeg har gået 5 år med skulder og nakke smerter uden nogen har kunne hjælpe mig med problemet.

Men 3 behandlinger hos Rick og nu er jeg smertefri og har været det i mange måneder efterhånden.

10 ud af 10 stjerner til Rick. 🙏🏻🌸😊”

Sabine K., patient
Gry M

“Hos Rick har jeg fået den hjælp som resten af det danske sundshedssystem ikke kunne give mig i mange år.

Han er hamrende dygtig, professionel og yderst rar, hjælpsom og nærværende.

Rick får mine varmeste anbefalinger – både her og til alle i mit personlige netværk. Flere af hans slags i dk tak”

Gry R., patient
Natasha R.

“Jeg anbefaler altid Rick til alle på min vej. Jeg fik meningitis i 2015, efterfølgende gik jeg i et genoptræningsforløb på hjerneskadecenteret i 6 mdr. den eneste følge, som lægerne sagde at jeg skulle leve med resten af mit liv, var massiv hovedpine.

Jeg var til behandling hos Rick 3 gange.

Jeg har ikke mærket til hovedpinen siden (mit behandlingsforløb hos Rick var i november 2018). Rick har den tilgang, at man ikke skal komme ugentligt for at holde det nede, men at det skal virke og skabe en permanent ændring – det er fedt!!!!”

Natasha R., patient
Signe student

“Jeg studerer TCM akupunktur og har Rick som underviser.

Jeg har derudover været i praktik i hans klinik og har taget et par af hans kurser.

Som underviser er Rick utrolig dygtig ! Selvom hans undervisning er på engelsk, så er han let at forstå, og det at han har sprogøre, og at han forstår dansk udmærket, gør det nemt.

Jeg har stor respekt for hans kompetencer og føler mig privilligeret over at have så dygtig en underviser, som har viet sit liv til sit fag og brænder for at lære fra sig. 

Jeg håber og glæder mig til meget mere hjælp og sparring i fremtiden!”

Signe Hvidbjerg, TCM akupunktur student
BenteM - Patient

“Kom til Rick med efterreaktioner efter hjernerystelse. Spændinger og smerter i nakke/skuldre og hovedpine.

Rick har stor viden om hjernerystelse og smertebehandling. Allerede efter første besøg oplevede jeg en markant forbedring.
Efter 3. behandling er hovedpine og smerter i nakke og skuldre reduceret med 90% og jeg er afsluttet 🙂

Kan klart anbefale Rick Scott Consulting 👍🏼”

Bente M., patient