Anbefalinger

Her kan du læse andre patienters, studerendes og behandleres anbefalinger om min behandling.

“I 2014 blev jeg opereret i min fod grundet kroniske smerter. Forinden operationen var jeg ultraløber og levede et aktivt liv, men desværre blev smerterne værre og værre, og lægerne konkluderede, at en operation var nødvendig. 2operationer senere, og desværre ingen ændring.

Lægens dom blev, at jeg desværre måtte leve med smerterne resten af livet og dagligt tog jeg smertestillende for at komme igennem dagen. Jeg brugte et hav af penge på såler, fodtøj og behandlinger ved fysioterapeuter, kiropraktor m.m. – uden tegn på forbedringer.

Tilfældigt var det, da jeg sidste år gav besøget hos Rick et forsøg. Det, som jeg fandt særligt interessant var, at Rick sagde til mig, at hvis ikke det blev 40-50 % bedre efter 1 behandling, så prøver vi noget andet, og virker det ikke, stopper vi behandlingen. Det var første gang nogen havde sagt det, for ofte har jeg gået i lange behandlingsforløb, hvor der ikke kom nogle resultater.

Jeg var mistroisk, intet havde hjulpet, men håbet gjorde, at jeg måtte prøve.

Den dag i dag, er jeg lykkelig over, at jeg fandt Rick og de behandlingsformer, han benytter sig af. Jeg er i dag stort set smertefri, dog kan jeg ikke løbe som før, men jeg kommer igennem dagen uden smerter.

De varmeste anbefalinger til Rick – hvis du går med smerter, så skylder du dig selv at give det bare 1 chance hos Rick.

De bedste anbefalinger”

“Jeg har haft nogle rigtigt gode oplevelser med Rick som behandler.

Jeg har altid følt mig set, hørt og taget alvorligt og føler jeg har fået de mest hensigtsmæssige behandlinger tilpasset mine problematikker.

Min oplevelser er, at Rick er helt igennem genial og har en fænomenal holistisk tilgang, hvilket indebærer grundig forskning, klasse færdigheder og intuition.

Som for mig er en troværdig cocktail, jeg kan være med på og hvor jeg føler mig tryg.

Jeg kan varmt anbefale Rick!”

Sandra S., patient
Aase S.

“Jeg kan på det varmeste anbefale Rick. Min mand havde siden oktober måned 2015 haft smerter i benene. Smerter som bare blev værre og værre. Han fik af lægen henvisning til fysioterapeut, som han fik mange forskellige behandlinger hos, men det hjalp desværre ikke. Han måtte næsten kravle ud af sengen om morgenen og måtte tage smertestillende medicin 5 gange dagligt for at kunne gå.

I april måned bestilte vi så en scanning på Mølholm Privathospital, og det viste sig at han har en spinal stenose i lænden, hvilket gav de voldsomme smerter i benene idet det er nerver der sidder i klemme. Vi havde gennem familie hørt om Rick Scott og kontaktede dem for at høre om de havde erfaring med hjælp til dette.

Her fik vi en tid hos Rick, og det er det bedste der kunne ske for min mand. Rick er en fantastisk dygtig og tillidsvækkende person. Allerede efter første akupunkturbehandling fik min mand det bedre og kunne undvære noget af det smertestillende. Efter 4 behandlinger tager han kun engang imellem en smertestillende pille, og det er kun, hvis han har arbejdet for hårdt. Det er et helt mirakel. Vi er meget taknemmelige og vi vil til enhver tid kontakte Rick igen, hvis vi får problemer og henviser også meget gerne venner og bekendte til ham.”

Aase S., patientens ægtefælle
BenteM - Patient

“Kom til Rick med efterreaktioner efter hjernerystelse. Spændinger og smerter i nakke/skuldre og hovedpine.

Rick har stor viden om hjernerystelse og smertebehandling. Allerede efter første besøg oplevede jeg en markant forbedring.
Efter 3. behandling er hovedpine og smerter i nakke og skuldre reduceret med 90% og jeg er afsluttet 🙂

Kan klart anbefale Rick Scott Consulting 👍🏼”

Bente M., patient
Gry M

“Hos Rick har jeg fået den hjælp som resten af det danske sundshedssystem ikke kunne give mig i mange år.

Han er hamrende dygtig, professionel og yderst rar, hjælpsom og nærværende.

Rick får mine varmeste anbefalinger – både her og til alle i mit personlige netværk. Flere af hans slags i dk tak”

Gry M., patient
Helle H.

“Jeg har lidt af migræne siden min barndom og det er blevet værre og værre med årene og jeg har været tilknyttet en dygtig neurolog på Esbjerg Sygehus, hvor jeg er blevet medicineret. Desværre havde jeg stadig anfald af flere dages varighed hvor medicinen ikke hjalp.

Jeg har prøvet ALT for at afhjælpe migrænen og havde næsten opgivet da jeg kom til Rick.

Jeg har fået 3 behandlinger og har i de sidste 7 måneder kun haft 1 anfald af migræne. Jeg er Rick dybt taknemmelig og vil til enhver tid anbefale ham. Tak Rick”

Helle H., patient

“Jeg har gennem det sidste stykke tid fået akupunkturbehandlinger hos Rick.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Følte mig tryg og i gode hænder lige fra starten.

Jeg bliver behandlet for PTSD, og kunne allerede efter 2. behandling mærke en forskel.

Han er en mand med stor viden og erfaring, meget professionel.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til alle.”

Rikke J., patient
Maria Sackmann

“Rick er en fantastisk samarbejdspartner, med stor viden og erfaring. Efter jeg endte min basisuddannelse som akupunktør har han været som en mentor for mig, og hans engagement i sit arbejde har uden tvivl sat sit præg på den måde jeg behandler på i dag.

Siden hen har vi sammen hjulpet flere patienter med komplicerede sygdomme, patienter der ellers har været givet op i det etablerede sundhedssystem. Ved at undersøge patienterne med udgangspunkt i hvert vores specialer, og efterfølgende konferere om vores fund, har det været muligt at opdage mønstre og ubalancer som ellers ikke ville være blevet afdækket.

Ricks professionelle tilgang til sit arbejde kombineret med velvilje til tværfagligt samarbejde gør ham, efter min mening, til en af de dygtigste behandlere i Danmark.”

Maria Sackmann, Jordemoder og akupunktør, Sackmann Akupunktur
Marianne

“Vores adoptivdatter har på det seneste haft flere sygedage fra hendes uddannelse end tidligere pga diffuse smerter i nakke og lænd og jeg kontaktede Rick.

Allerede efter 1 behandling med elektro akupunktur var vores datter blevet væsentlig bedre.

Jeg kan ikke takke Rick nok for den seriøsitet og professionelle viden som han besidder.

Det burde det danske sundhedssystem lære noget af.”

Marianne B.H., patientens mor
Janni N

“Jeg kan på det varmeste anbefale Rick.

Jeg led af voldsomme halebenssmerter, efter en fødsel.

Jeg var indstillet til operation, fjernelse af halebenet. Da jeg starter i behandling hos Rick.

Rick er super professionel og tillidsvækkende.

Han tager sig god tid til sine patienter, og man føler sig tryg hele vejen igennem.

På blot 4 behandlinger, er jeg stort set smertefri.

Jeg vil til en hver tid anbefale Rick.”

Janni N., patient
Christina F.

“Har en datter som igennem en længere periode har lidt af mave- tarmproblemer. På Odense universitetshospital kunne de ikke stille en decideret diagnose efter 3-4 måneders massiv medicinsk behandling og adskillige indlæggelser. Vi havde en fornemmelse af, at lægerne ikke vidste hvad de skulle stille op og de blot mente hun havde de sædvanlige teenageproblemer. Vi og vores datter var frustreret, da hun havde store smerter.

Vi fik Rick anbefalet af en bekendt, som mente han kunne hjælpe hende.

Vi har lige fra første besøg følt os i trygge og i de bedste hænder hos Rick. Allerede efter første behandling kunne min datter mærke en forbedring og efter kyndig vejledning fra Rick kom maven stille og rolig i orden. Hun følte endelig at møde en person som tog hende seriøs og alvorlig og hørte på hende. Hun har haft en par tilbagefald, men er helt rolig nu, hvor hun ved Rick kan hjælpe hende.

Rick er en fantastisk dygtig, troværdig og tillidsvækkende person, og møder sine patienter med stor professionalisme. Man er ikke i tvivl om, man møder en person, som er utrolig dedikeret og dygtig til sit fag. Vi er Rick meget taknemmelig for al hans hjælp og tid. Jeg vil til enhver tid give Rick de bedste anbefalinger til andre.”

Christina F., patientens mor
Helena M.

“Rick er en vanvittig dygtig behandler, en super kompetent underviser og en yderst kvalificeret mentor!

En mand der ved hvad han snakker om og som altid er klar til at hjælpe.”

Helena Holmer Hovgård, Sygeplejerske og akupunktør
Frederik Hedmark

“Jeg kan med glæde meddele at jeg har indgået et samarbejde med Rick Sørensen Scott.

Rick er en fantastisk smerte specialist som har hovedkontor i Arena Syd, Vamdrup.

Rick har hjulpet mig af med min tidligere skade fra sidste sæson og har gjort jeg kan træne på 100% igen.

Så velkommen til teamet Rick.

Jeg ser frem til et fantastisk samarbejde.”

Frederik Hedmark, Professionel Golfspiller
Dorte N.

“Jeg har haft store problemer med mit kæbeled, som gik ud af led. Jeg kunne kun åbne munden meget lidt før det skete, og det var meget smertefuldt. I sammenhæng med dette har jeg i flere år ikke kunne tygge min mad i højre side.

Dette har givet anledning til infiltrationer og flere smerter i hoved, nakke og skuldre samt et ekstremt skævt bid, hvor min kæbe i afslappet tilstand skød langt ud til siden.

Efter et par behandlinger hos Rick og en af hans kollegaer, som henviste til ham, har jeg ikke længere smerter, min kæbe er på vej tilbage på plads, jeg kan tygge normalt i begge sider, åbne munden helt op uden kæben går af led og infiltrationer/hovedpiner er mindsket kraftigt.

Jeg kan varmt anbefale Rick !!

Tak for hjælpen”

Dorte N., patient
Maria O.

“Jeg har aldrig mødt en behandler der er så dygtig og grundig som Rick. Han undersøger din krop som en helhed, og lytter til de ting du fortæller.
Jeg har haft nakkesmerter i 4 år ifb. med min cyklus, og jeg har prøvet alt, men ingen har kunnet hjælpe. I januar kontakter jeg Rick og allerede efter 3 behandlinger hjælper hans akupunktur behandlinger, og han fortæller også, at det ikke er nødvendigt at blive ved med at behandle, nu skulle det blive væk, så han behandler kun, hvis han kan hjælpe, og det kan man kun have respekt for.

Desværre vender mine smerter efter 1/2 år tilbage. Han finder nu ud af, at det kan være en sjælden form for endometriose på mellemgulvet jeg har, som giver mig refererede smerter i nakken. Jeg får min læge til at sende mig til gynækologerne i Skejby, hvor de undersøger mig og også kan konstatere at det må være endometriose. Jeg skal nu have lavet en kikkertoperation, hvor de kan fjerne vævet.

Jeg er utrolig taknemmelig for at have fundet Rick. Uden ham tror jeg aldrig lægerne havde fundet ud af hvad