Om

Smertespecialist

Akupunktør (RAB)

Naturmediciner – Naturopat (RAB)

Konsulent i komplementær og alternativ medicin (KAM) med 16 års uddannelse på universitetsniveau med særlig fokus på smertebehandling, samt 20 års erfaring med at drive to succesfulde KAM klinikker, behandle patienter og vejlede behandlere/sundhedsprofessionelle og virksomheder.

Har talent for at afgøre, hvilken type af KAM praksis der bør implementeres, at koordinere tværfaglige behandlinger og designe omfattende holistiske behandlingsplaner til individualiseret patientomsorg.

Stor interesse for bevægeapparatet samt neuromuskulære, kroniske og smerte sygdomme.

Med tidligere virke som collegeprofessor har jeg stor ekspertise i at tilpasse både online- og fremmødeundervisning til professionelle fagfolk i sundhedssektoren. Kompetent til at oversætte medicinske tekster fra dansk til engelsk, og til at omformulere professionelt medicinsk sprog til forståeligt materiale for både fagfolk og patienter, således at det tilpasses kundens behov og målgruppe.

Rick CV2

Erfaring

2017 – nu

RSC Logo

CEORick Scott Consulting, IVS – Danmark

Administrerende direktør i en konsulentvirksomhed med speciale i alternativ medicin. Virksomheden tilbyder kliniske behandlinger, klinisk vejledning og online- og fremmødeundervisning.

2016 – 2017

Akupunktør (RAB), Naturopat (RAB), Konsulent Klinik Lasota  – Danmark

Registreret behandler og konsulent på Klinik Lasota; en privatejet klinik drevet af Jan Lasota (en velkendt og respekteret Doktor i Osteopati og Idrætsfysiolog i Danmark). Udførsel af evalueringer, diagnosticering (neurologiske – og muskluloskeletale undersøgelser, spyt-/blod-/urin-/DNA prøver, ultralydsscanning, østlige medicinske undersøgelser), og behandlinger (akupunktur og østlig medicin, naturopati, urtemedicin, homoøpati, zoneterapi, kranio-sakral terapi, medicinsk massage, specialiseret manuel terapi, psykoterapi, shockwave, TENS og K-laser). Efter jeg åbnede Rick Scott Consulting, fortsatte jeg med at behandle patienter på Klinik Lasota som underleverandør indtil udgangen af ​​oktober 2019. Dette har givet vores patienter adgang til den bedste behandling og mulighed for at færdiggøre deres behandlinger med et team med fokuserede på at opnå det bedste resultat.

2001 – 2014

Scott Therapeutics Logo1

Administrerende direktør og ejerScott Therapeutics – USA

Administrerende direktør og behandler på to klinikker i USA

Konsultationer/behandlinger på klinikken, ved virksomhedsbesøg, i patienternes hjem og på hospitaler. Herunder optagelse af patient anamnese, vurderinger, undersøgelser, behandlingsplaner og behandlinger.

Involveret i alle aspekter af virksomhedens drift; supervision af behandlere, klinik design og implementering, bestyrelsesmøder, kontraktforhandlinger, marketing, salg, branding, seminarer og uddannelsesprogrammer.

Tværfaglig kommunikation med andre behandlere (medicinske doktorer, kiropraktorer, akupunktører, fysioterapeuter, psykologer, tandlæger, massører, mf.) med henblik på at sammensætte omfattende tværfaglige behandlingsplaner, henvisninger, undersøgelser og procedurer.

2008 – 2014

<