Om

Smertespecialist

Akupunktør (RAB)

Naturmediciner – Naturopat (RAB)

Massør (RAB)

Konsulent i komplementær og alternativ medicin (KAM) med 17 års uddannelse på universitetsniveau med særlig fokus på smertebehandling, samt 21 års erfaring med at drive to succesfulde KAM klinikker, behandle patienter og vejlede behandlere/sundhedsprofessionelle og virksomheder.

Har talent for at afgøre, hvilken type af KAM praksis der bør implementeres, at koordinere tværfaglige behandlinger og designe omfattende holistiske behandlingsplaner til individualiseret patientomsorg.

Stor interesse for bevægeapparatet samt neuromuskulære, kroniske og smerte sygdomme.

Med tidligere virke som collegeprofessor har jeg stor ekspertise i at tilpasse både online- og fremmødeundervisning til professionelle fagfolk i sundhedssektoren.

Rick Flyer
Rick CV2

Erfaring

2017 – nu

RSC Logo

CEORick Scott Consulting, ApS – Danmark

Administrerende direktør i en konsulentvirksomhed med speciale i sundhedsfagligt og evidensbaseret alternativ medicin. Virksomheden tilbyder individualiseret behandling og træning med stor succesrate, samt holdtræning og undervisning på højt niveau.

2016 – 2017

Akupunktør (RAB), Naturopat (RAB), Konsulent Klinik Lasota  – Danmark

Registreret behandler og konsulent på Klinik Lasota; en privatejet klinik drevet af Jan Lasota. Udførsel af evalueringer, diagnosticering (neurologiske – og muskluloskeletale undersøgelser, spyt-/blod-/urin-/DNA prøver, ultralydsscanning, østlige medicinske undersøgelser), og behandlinger (akupunktur og østlig medicin, naturopati, urtemedicin, homoøpati, zoneterapi, kranio-sakral terapi, medicinsk massage, specialiseret manuel terapi, psykoterapi, shockwave, TENS og K-laser). Efter jeg åbnede Rick Scott Consulting, fortsatte jeg med at behandle patienter på Klinik Lasota som underleverandør indtil udgangen af ​​oktober 2019. Dette har givet vores patienter adgang til den bedste behandling og mulighed for at færdiggøre deres behandlinger med et team med fokuserede på at opnå det bedste resultat.

2001 – 2014