Susanne Marxen

Aut. Social og Sundhedsassistent

Akupunktør (RAB), Massør (RAB)

Idrætsskadeterapeut

træningsspecialist

Mit navn er Susanne Marxen. Grundet mit arbejde og en SoSu-assistent indenfor socialpsykiatrien er jeg i gang med at specialisere mig i psykiske tilstande ved hjælp af akupunktur, så jeg kan kombinere de fysiske behandlingsformer med den stærke psykologiske baggrund, som jeg har.

Da hver person er så forskellig og unik, nærmer jeg mig hver person med en varme, følsomhed og respekt for dem som individ og møder dem i deres unikke position og livsfase.

Ikke to mennesker er ens, og jeg nægter at prøve at passe nogen ind i en kasse.

ANBEFALINGER
Behandling
SUSANNES CV
DAKOBE foreningen

Susanne Marxen har kombineret over 7 års uddannelse og 13 års erfaring indenfor psykiske og fysikske lidelser, hvilket inkluderer:

Aut. SoSu-assistent (3,8år), Akupunktør (2år), Fysiurgisk massage (1 år) og Idrætsskadeterapi (1 år).

BOOKING
PRISER
Susanne Marxen visitkort

Uddannelse:

Jeg hedder Susanne Marxen. Jeg har kombineret over 7 års uddannelse og 13 års erfaring indenfor psykiske og fysikske lidelser, hvilket inkluderer: Aut. SoSu-assistent (3,8år), Akupunktør (2år) hvor Rick Sørensen Scott har været min hovedlærer, Fysiurgisk massage (1 år) og Idrætsskadeterapi (1 år).

Ekspertise: Afspænding og balance, stress, angst, muskelspændinger og sportsskader. 

 

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Uddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Erfaring:

Jeg har sammenlagt 14års erfaring indenfor psykiske og fysikske lidelser.

Jeg er uddannet Social og Sundhedsassistent, og har i alle mine uddannede år, arbejdet i socialpsykiatrien. Jeg er også uddannet akupunktør (RAB) – hvor Rick Sørensen Scott har været min hovedlærer i 2 år, fysiurgisk massør (RAB) og idrætsskadeterapeut.

Jeg bruger kombinationen af disse 3 behandlingsformer til at give en holistisk og omfattende tilgang til at løse dine fysiske, psykologiske og følelsesmæssige bekymringer.