Priser til behandling hos Susanne Marxen (Akupunktør (RAB), Massør (RAB), Idrætsskadeterapeut):

Booking med Susanne er kun muligt ved en forespørgsel. Hvis du er interesseret i en aftale med hende, bedes du kontakte os direkte på aftaler@rickscott.dk, og vi vil kontakte dig for at aftale en tid med hende.

BOOKING
BehandlingPris
1. Konsultation, undersøgelse og behandling (ca. 90min)700,-kr.
Opfølgning aftale (60 min)700,-kr.
Opfølgning aftale (45 min)525,-kr.
Opfølgning aftale (30 min)350,-kr.
Opfølgning aftale (15 min)175,-kr.

Betaling kan ske med både MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard, ApplePay og kontanter.

Konsultationen kræver ingen henvisning fra egen læge.

Konsultationen kræver ingen henvisning fra egen læge.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget tid du skal afsætte til den første konsultation, så book venligst 90 min. (Rick og Susanne) eller 75min. (Bodil), hvor vi sammen kan tale om de forskellige muligheder og endda give behandling hvis nødvendigt.

Du betaler kun for den tid der bruges (baseret på vores faglige vurdering). Vi har ikke mulighed for at gå ud over tiden, som du har bestilt. Vi kan altid forkorte den, så vi har den tid der er behov for.

Når du kommer hos os, er det vigtigt at du føler der er den nødvendige tid til din konsultation og behandling.

Det er vigtigt for os, at du føler du bliver hørt og får den hjælp du har behov for hos os.

Hvis vi vurderer, at vi ikke kan hjælpe dig, fortæller vi dig dette indenfor de første 15 min. og du betaler kun for en kort 15 min. konsultation.

Fordelen ved at konsultere en erfaren veluddannet specialist er, at vi i de tilfælde hvor vi ikke selv kan hjælpe, altid kan henvise dig til anden relevant specialist.

Ved afbud mindre end 24 timer før din aftalte tid opkræves behandlingens fulde pris.

Hvis du bliver nød til at aflyse din tid, skal du selv afbestille ved hjælp af vores online bookingsystem eller sende en e-mail: aftaler@rickscott.dk, eller ring og læg en besked: +45 25 70 09 44.

Det er den eneste måde vi kan registrere din aflysning.

Betaling kan ske med både MobilePay, Dankort, Visa, Mastercard, ApplePay og kontanter.

Vi har ikke mulighed for at besvare dit opkald. Du kan bruge vores online bookingsystem til at booke eller afbestille en tid.

Alternativt kan du skrive via email: aftaler@rickscott.dk eller indtale en besked på vores telefonsvarer pa +45 25 70 09 44 og du vil blive kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

I henhold til Sundhedsloven skal du booke en konsultation før vi kan vurdere din sag eller give råd og vejledning.

Vi tilbyder behandling med evt. tilskud fra din forsikring.

Patienter er ansvarlige for det beløb, som deres forsikring ikke betaler. Ved nogle forsikringer skal patienten selv betale på konsultationstidspunktet og derefter indsende regningen til deres forsikringsselskab for at modtage deres tilskud. Vi beklager, men Rick Scott Consulting kan desværre ikke gøre noget ved den praksis. Tak for din forståelse.

Sygeforsikring Danmark:

Som en gratis ydelse indsender vi vores patienters regninger for konsultationer/træning til Sygeforsikring Danmark. Men vi gør opmærksom på at Rick Scott Consulting ikke er ansvarlige for behandlingen af disse tilskud. Der gøres opmærksom på, at det er patientens eget ansvar at sikre sig, at den gruppe man er tilmeldt hos Sygeforsikring Danmark, er berettiget til tilskud ved den valgte ydelse hos Rick Scott Consulting. Samt, hvis der er et problem med deres system eller behandlingen af de regninger, vi har sendt, skal du kontakte Sygeforsikring Danmark direkte og/eller uploade din faktura til dem, for at modtage dit tilskud.

BOOKING
Susanne-Louise

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Susanne er yderst professionel, grundig og kompetent.

Hun kan behandle smerter og spændinger på flere måder med både massage og akupunktur.

Hendes behandlingen har altid god effekt og hun justerer gerne efter behov fra gang til gang, således den altid er optimal.

Jeg giver Susanne mine varmeste anbefalinger.”

Louise J., patient