Om

Akupunktør (RAB) og Massør (RAB)

Idrætsskadeterapeut

Mit navn er Susanne Marxen. Grundet mit arbejde og en SoSu-assistent indenfor socialpsykiatrien er jeg i gang med at specialisere mig i psykiske tilstande ved hjælp af akupunktur, så jeg kan kombinere de fysiske behandlingsformer med den stærke psykologiske baggrund, som jeg har.

Da hver person er så forskellig og unik, nærmer jeg mig hver person med en varme, følsomhed og respekt for dem som individ og møder dem i deres unikke position og livsfase.

Ikke to mennesker er ens, og jeg nægter at prøve at passe nogen ind i en kasse.

Bodil CV2

Erfaring

2022 – nu

RSC Logo

Akupunktør (RAB), Massør (RAB), Idrætsskadeterapeut Rick Scott Consulting – Vamdrup, Danmark

Jeg har kombineret over 7 års uddannelse og 13 års erfaring indenfor psykiske og fysikske lidelser, hvilket inkluderer: aut. SoSu-assistent (3,8år), Akupunktør (2år) hvor Rick Sørensen Scott har været min gennemgående underviser, Fysiurgisk massage (1 år) og Idrætsskadeterapi (1 år).

Jeg er i gang med at specialiseret mig i behandling indenfor både fysiske og psykiske tilstande.

Ekspertise: Afspænding og balance, stress, angst, muskelspændinger og sportsskader.

2020 – nu

Laursen Fysio Logo

Ejer Akupunktør / Massør / IdrætsskadeterapeutKlinik Pinebænken Vissenbjerg, Danmark

2020-2021

Opholdsstedet Åstedet – Aarup, Danmark

Botilbud for udsatte børn/unge i alderen 12-20 år, som er anbragt udenfor hjemmet af kommunen.

2017-2021

Tornbjerggård Hus C – Odense, Danmark

Sociapsykiatrisk botilbud for voksne med svære sindslidelser.

2017

Solfaldsvej – Odense, Danmark

Socialpsykiatrisk botilbud for dobbeltdiagnostiserede indenfor psykiatri og udviklingshæmning.

2014 – 2017

Kollegiet Rømersvej og Kollegiet Roesskovsvej – Odense, Danmark

Socialpsykiatrisk botilbud til unge over 18, med behov for en målrettet socialpsykiatrisk indsats på typisk 3 år, til afklaring og udvikling til uddannelse og fremtidig boligform og øget selvstændighed.

2008 – 2014

Tornbjerggård Hus B – Odense, Danmark

Socialpsykiatrisk botilbud for svært sindslidene mellem 20-75 år.

Typisk er målgruppen også udfordret med misbrug af stoffer/alkohol eller besidder en behandlingsdom.

Uddannelse

2020-2021

Idrætsskadeterapeut – Danmark

Idrætsskadeterapi er behandling af skader i bevægeapparatet.

En fantastisk overbygning på massøruddannelsen, men er klart også anvendelig i akupunkturen, idet jeg i høj grad har fået udvidet mine diagnostiske evner om fysiske lidelser og skader. Jeg har tilegnet mig grundig viden omkring skader i kroppen (fx. musearm, skulderproblematikker, bækkendysfunktioner, piriformissyndrom og mange flere), hvordan man tester for den enkelte skade, behandlingsmuligheder, hvornår man kan behandle og hvornår man ikke skal. Jeg har fået redskaber og viden om hvornår vi sender patienter videre i systemet, tests der sikrer patienten, at man ikke arbejder på fx. en mulig diskusprolaps, og som sikrer jeg ikke laver yderligere skade. Jeg har fået en masse nye gode redskaber i værktøjskassen som Muskel Energi Teknik (MET), Myofaciel releaseteknik (MFR), kinesiotape og articulering med mere. Alle rigtig gode behandlingsformer som også går rigtig godt i spænd med akupunktur. Det ene udelukker ikke det andet, men giver mig flere behandlingsmuligheder at tilbyde.

2018-2020

TCM akupunktør – hvor Rick Sørensen Scott har været min hovedlærer i 2 år – Danmark

Dette er en uddannelse som jeg aldrig troede jeg skulle have, men som virkelig åbnede mine øjne. Det var en behandlerkollega som forslog det, og sikke en verden som åbnede sig for mig.

Under akupunktur uddannelsen lærte jeg at udforske og diagnostisere ud fra nogle helt andre principper og langt mere helhedsorienteret end jeg tidligere har kendt til. Jeg har bl.a. lært om Qi, De 7 følelser i TCM, meridiansystemet, meridianpunkter, De 5 elementer, TCM diagnostering, organernes funktioner og betydning ud fra kinesisk perspektiv, punkt/behandlingskombinationer – som er utallige og man bliver (heldigvis) aldrig færdig med at lære og udforske. Læren om tungediagnose og pulsdiagnose.

Det akupunktur (også) kan, det er at koble fysiske og psykiske lidelser og behandle disse. Med disse tynde fine nåle, mærker behandler og patient efter sensationen i nålen, fornemmelsen af deq