EVIDENSBASEREDE

BEHANDLINGSMETODER

Behandling hos mig er med en individualiseret og empatisk tilgang til hver patient, hvor du vil føle dig hørt og respekteret.

Susanne Marxen, Akupunktør (RAB), Massør (RAB), Idrætsskadetapeut

Aut. SoSu-assistent

Susanne Marxen
Susanne Marxen
ANBEFALINGER
Susannes CV
LÆS MERE
PRISER

Hvorfor bør du vælge Susanne som din behandler og hvad kan du forvente?

Ved din første konsultation vil vi bruge tid på at gennemgå din fulde sygehistorie, jeg vil lave en omfattende undersøgelse og evaluering for at give dig den hjælp, der er specifik for dig.

Vi vil drøfte dine forventninger til behandlingen, og jeg vil give dig de muligheder, som jeg føler er bedst for dig, selvom det ikke inkluderer at se mig.

Vi afsætter 90 min til din første konsultation, men du bliver kun opkrævet for 1 time, på den måde er vi sikre på at have tid nok til at skaffe dig de svar og den behandling, du har brug for.

Hos Rick Scott Consulting betaler du aldrig for mere end den tid vi bruger, så hvis jeg beslutter mig for at jeg ikke kan hjælpe, betaler du kun for den tid vi har brugt.

Da hver person er så forskellig og unik, nærmer jeg mig hver person med en varme, følsomhed og respekt for dem som individ og møder dem i deres unikke position og livsfase.Ikke to mennesker er ens, og jeg nægter at prøve at passe nogen ind i en kasse.

Akupunktur

Akupunktur er en teknik, hvor en akupunktør stimulerer bestemte punkter på kroppen, normalt ved at indsætte meget tynde nåle gennem huden. Det er en af de fremgangsmåder, der anvendes i Traditionel kinesisk medicin (TCM).

Akupunktur bruges over hele verden, og i mange lande er det et autoriseret erhverv og en etableret del af deres offentlige sundhedssystem.

Akupunktur bruges primært til at behandle smerter, muskel- og bevægelsesproblemer, psykiske tilstande, menstruations- og graviditetsproblemer, og skaber ro og balance i krop og sind.

I Danmark kan akupunktøren få titlen “Registeret Alternativ Behandler” (RAB) i akupunktur, og de fleste forsikringer vil give en eller anden form for tilskud til akupunkturbehandlinger hos en RAB-godkendt behandler.