Jeg er uddannet jordemoder og akupunktør og har specialiseret mig i de problematikker, der kan opstå igennem et kvindeliv, altså alt lige fra første menstruation til, fertilitet, graviditet og overgangsalderen.

BOOKING
PRISER

Maria Sackmann (Kvindelivsspecialist)

Aut. Jordemoder, Akupunktør (RAB)

Maria Sackmann

Jeg er 29 år og blev i 2014 gift med Kasper, som jeg har været kærester med siden jeg var 13 år. Sammen har vi tre skønne børn på hhv. 1, 8 og 10 år, som hver dag udfordrer mig og på samme tid giver mig følelsen af at være ubetinget elsket. I 2017 afsluttede jeg begge mine uddannelser som henholdsvis jordemoder og akupunktør, og har indtil sommeren 2020 arbejdet fuld tid som jordemoder på Odense Universitets Hospital. Sideløbende med mit fuldtidsjob har jeg i årene 2017-2019 haft egen akupunkturklinik, hvor jeg har taget mig kærligt af ufrivilligt barnløse kvinder og gravide.

ANBEFALINGER
Behandling
MARIAS CV
Danske Akupunktører Logo

Jeg har 6 års uddannelse og træning i begge vestlig og østlig medicin, hvilket inkluderer en Professionsbachelor i Jordmeoderkundskab (3,5 år), Klassisk Kinesisk Akupunktør (2år), og overbyggende akupunktur og østlig medicin kursus med fokus på kvinde- og fertilitetsbehandling (6mo). Jeg har haft ca. 500 timers praktik hos Rick Sørensen Scott.

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Uddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Jeg har sammenlagt 6 års erfaring indenfor behandling, hvor jeg har specialiseret mig i problematikker, der kan opstå igennem et kvindeliv. Jeg undersøger og behandler kroppen fra et holistisk perspektiv. Holistisk betyder at jeg betragter det hele menneske for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Det ikke altid, at akupunktur og livsstilsændringer kan stå alene om at afhjælpe sygdomme, symptomer og gener, og her kan kirurgi eller medicin være det første nødvendige skridt mod helbredelse. Det er dog min opfattelse, at en del patienter efterfølgende kan opleve bivirkninger eller nyopståede symptomer, når dele af kroppen behandles som en afgrænset enhed uden tanke på det hele menneske.

I traditionel kinesisk medicin anskues kroppen og sindet som en helhed, og der gives dermed mulighed for at behandle på de bagvedliggende årsager. Ved at kombinere traditionel kinesisk medicin og moderne lægevidenskab, skabes et helbredelsespotentiale, der rækker langt ud over potentialet for den enkelte metode.

Derfor vil mine behandlinger altid tage udgangspunkt i din samlede sygehistorie og fokusere på at understøtte den behandling, du modtager i sundhedsvæsenet.

Maria Sackmann