Om

Kvindelivsspecialist

Aut. Jordemoder
Akupunktør (RAB)

Igennem hele mit liv har jeg uddannet mig, samlet erfaring og reflekteret over livets store spørgsmål. Sådan nogle spørgsmål man bliver konfronteret med, når man arbejder med mennesker, og især når man arbejder med livets store hændelser som pubertet, ufrivillig barnløshed, familiedannelse, graviditet, fødsel og overgangsalder. Når jeg skriver “hele mit liv” drejer det sig helt specifikt om de sidste 30 år, altså siden jeg blev født i 1991. Jeg har altid haft fart på, og jeg elsker det!

I 2014 blev jeg gift med Kasper, som jeg har været kærester med siden jeg var 13 år gammel. Sammen har vi tre skønne børn på 2, 9 og 11 år, som hver dag udfordrer mig og på samme tid giver mig følelsen af at være ubetinget elsket.

I 2017 afsluttede jeg begge mine uddannelser som henholdsvis jordemoder og akupunktør, og har indtil sommeren 2020 arbejdet fuld tid som jordemoder på fødegangen på Odense Universitets Hospital.

I 2018 besad jeg her en stilling som “kendt jordemoder”, hvor jeg blandt andet varetog jordemoderkonsultationer, hjemmefødsler og efterfødselsbesøg. Sideløbende med mit fuldtidsjob har jeg i årene 2017-2019 haft egen akupunkturklinik, hvor jeg har taget mig kærligt af ufrivilligt barnløse kvinder og gravide.

Min helt store passion er, at skabe plads til at tale om og behandle lidelser, der ofte er tabubelagte eller rummer store følelser. Den passion har indtil nu været grundlag for mit valg af uddannelser og har stor betydning for mit valg af efteruddannelser og kurser.

Erfaring

2020 – nu

RSC Logo

Kvindelivsspecialist – Danmark

Som jordemoder og akupunktør med speciale i gynækologi, fertilitet og obstetrik har jeg indgående kendskab til og erfaring med behandling af kvinder.

Jeg ser det hele menneske og vægter balance i krop og sind over faste behandlingsplaner og skemaer.

Din behandling vil altid tage udgangspunkt i dine symptomer, din samlede sygehistorie og fokusere på at understøtte en eventuel behandling, du allerede modtager i sundhedsvæsenet.

Jeg er nemlig af den mening, at der ved at kombinere traditionel kinesisk medicin og moderne lægevidenskab skabes et helbredelsespotentiale, der rækker langt ud over potentialet for den enkelte metode.

Igennem mit arbejde er det min vision at være med til at udvikle og sætte nye standarter for akupunkturbehandlinger, der kan give livsglæde og livskvalitet til et langt og sundt kvindeliv.

2017 – nu

OUH Logo

Jordemoder – Fødegangen på Odense Universitets Hospital – Odense, Danmark

Siden februar 2017 har jeg været ansat som jordemoder på fødegangen og akut svangre afdeling på Odense Universitets Hospital. Her varetager jeg graviditetsundersøgelser og fødselshjælp ved både ukomplicerede og komplicerede fødsler. Fødegangen på OUH er en stor specialafdeling, hvor vi blandt andet har regional specialfunktion i gravide med diabetes og for tidligt fødte børn. Ud over at anvende kliniske kompetencer som anlæggelse af drop, medicingivning, håndgreb til fødsel og suturering, indebærer jobbet i høj grad også en række humanistiske egenskaber til at understøtte familiedannelse og dannelse af relationer, samt forståelse af sorgreaktioner og betydningen af følelsesmæssige traumer. Disse egenskaber er for mig kernen i jordemoderarbejdet.

2018