EVIDENSBASEREDE

BEHANDLINGSMETODER

Du kan være sikker på, at behandling hos mig følger nyeste viden og tilpasses dine individuelle behov og eventuelle behandlingsforløb i det offentlige. Fordelen ved en veluddannet alternativ behandler er, at deres uddannelse, praktik og kliniske tilgang til behandlingerne vil være baseret på klinisk såvel som forskningsbaseret evidens.

Maria Sackmann (Kvindelivsspecialist)

Aut. Jordemoder, Akupunktør (RAB)

Hvorfor bør du vælge Maria som din behandler og hvad kan du forvente?

ANBEFALINGER
MARIAS CV
LÆS MERE
PRISER

Som jordemoder og akupunktør med speciale i gynækologi, fertilitet og obstetrik har jeg indgående kendskab til og erfaring med behandling af kvinder.

Jeg ser det hele menneske og vægter balance i krop og sind over faste behandlingsplaner og skemaer.

Din behandling vil altid tage udgangspunkt i dine symptomer, din samlede sygehistorie og fokusere på at understøtte en eventuel behandling, du allerede modtager i sundhedsvæsenet.

Jeg er nemlig af den mening, at der ved at kombinere traditionel kinesisk medicin og moderne lægevidenskab skabes et helbredelsespotentiale, der rækker langt ud over potentialet for den enkelte metode.

Igennem mit arbejde er det min vision at være med til at udvikle og sætte nye standarter for akupunkturbehandlinger, der kan give livsglæde og livskvalitet til et langt og sundt kvindeliv.

Gynækologisk akupunktur

Alt for mange kvinder lever til dagligt med gynækologiske problematikker som blandt andet inkontinens, svære menstruationssmerter eller smerter ved samleje og negligerer ofte generne som en del af ”det at være kvinde”. Med den rette behandling, kan disse gener oftest lindres eller helt afhjælpes.

En af mine missioner er derfor at udbrede viden om normale fysiologiske processer og oplyse kvinder om muligheden for at søge hjælp og behandling, når de oplever gener, smerter eller funktionsnedsættelse.

Akupunktur til gravide

Med mere end 6.000 undervisningstimer, og flere års jordemodererfaring med konsultationer, svangreomsorg og fødsler, har jeg indgående viden om både den normale og komplicerede graviditet.

Akupunkturbehandlinger i graviditeten bør altid sigte mod at fremme og understøtte normale fysiologiske processer i et forsøg på at øge mor og barns sundhed og minimere behovet for medicinsk indgriben.

Min erfaring som jordemoder er din sikkerhed for, at dine akupunkturbehandlinger udføres sikkert og forsvarligt for både dig og dit ufødte barn, og at behandlingen hos mig kan gå hånd i hånd med eventuelle behandlinger på sygehusets obstetriske afdeling.

Akupunkturbehandling for ufrivillig barnløshed

Jeg tilbyder fertilitetsunderstøttende akupunktur til både kvinder og mænd, der har et ønske om at øge chancen for spontan befrugtning eller at understøtte allerede igangværende ART behandling (Insemination, IVF eller ICSI).

Akupunktur er en gammel asiatisk behandlingsform, der igennem årtusinder har været brugt til at styrke mænd og kvinders fertilitet ved at balancere hormonsystemet og forbedre æg- og spermkvalitet. Med de nyopståede muligheder for fertilitetsbehandling i vestlig medicin siden 1980’erne, har fertilitetsunderstøttende akupunktur måtte gennemgå en tilsvarende revolution.

Som akupunktør sætter jeg en ære i at tage del i udviklingen ved altid at holde mig opdateret på nyeste viden, så jeg kan give dig den bedste behandling med udgangspunkt i den gamle kinesiske lærdom kombineret med den nytænkende og evigt foranderlige vestlige medicin.

KONTAKT