Anbefalinger

Her kan du læse andre patienters og behandleres anbefalinger om min behandling.

“Jeg har været igennem et super forløb hos Maria med akupunktur i forbindelse med, at vi prøvede at blive gravid.

Hun er fantastisk dygtig og formår udover selve behandlinger at skabe ro omkring dig og få balance i kroppen.

Det hjalp mig helt sikkert til, at det endelig lykkedes at blive gravid og under graviditeten hjalp Maria mig af med kvalme og træthed og styrkede kroppen frem til fødslen.

Vi nyder nu tiden med vores fantastiske datter.

Jeg kan kun varmt anbefale Maria og vil til enhver tid anbefale et forløb hos hende

Stine N., patient

“Jeg startede behandling hos Maria Sackmann i foråret 2018, med ønske om hjælp til at blive gravid. Jeg havde da været i fertilitetsbehandling i et par år.

Jeg følte mig fra start meget tryg og i gode hænder hos Maria, som lavede en grundig forundersøgelse før behandling.
Jeg ændrede en del i min kost efter anbefaling fra Maria og fik behandling ca. en gang om ugen, nogle gange mere og nogle gange mindre.
Altid afstemt med min IVF behandling. Jeg mærkede ret hurtigt bedring i min krop, både ift. mine smerter i nakken, som jeg havde i forbindelse med min menstruation, men også almindelige gener omkring menstruationen.
Maria er super dygtig og lyttende og var det ikke for hende og hendes samarbejdspartner, så tror jeg aldrig jeg havde fået stillet min diagnose endometriose på mellemgulvet.
Grundet deres grundige udredning, så er jeg nu opereret for sygdommen og efterfølgende lykkedes det mig at blive gravid.
Jeg er evigt taknemmelig for hendes meget professionelle og kompetente arbejde.
Det har betydet at jeg i dag endelig sidder med min snart 8 uger gamle søn i armene.
Jeg kan varmt anbefale Maria, hun vil altid være husket i vores hjem.”
Maria O., patient
Rick Scott

Maria er en af de klogeste mennesker/studerende, jeg har haft fornøjelsen af at uddanne både i teori og i praktik gennem årene. Hun er både uddannet jordemoder og har den fulde danske uddannelse som akupunktør. Hun har besluttet at specialisere sig i både behandling af kvinder, der forsøger at blive gravid ved hjælp af akupunktur (både i IVF og ikke-IVF behandlinger), og ved at hjælpe gravide kvinder til at håndtere deres symptomer og støtte dem gennem processerne med at få et barn: graviditet, fødsel og efter barnet kommer.

Når jeg møder intelligente og omsorgsfulde sundhedspersonale, der er uddannet i vestlig medicin (læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater) og derefter beslutter at tage en fuld uddannelse i østlig medicin, givet dette virkelig mening for mig, fordi det er præcis, hvad jeg gjorde.

Maria har taget ca. 500 timers praktik hos mig i løbet af de sidste 4 år. Hun er en kompetent og omsorgsfuld behandler, og det har været mig en fornøjelse at hjælpe hende med at uddybe sin forståelse af akupunktur i behandlingen af en lang rækker problemer.

Cecilie P

“Jeg har gennem 2 måneder fået behandling af Maria – Sikke en verden til forskel det har gjort for mig!

Jeg har siden jeg fik min menstruation som 13-årig døjet med kraftige smerter og har haft tanken om at det jo nok bare var en del af det. Men med Marias hjælp har jeg ingen smerter, hverken før, under eller efter!

Derudover har jeg kørt et sideløbende forløb, der har haft fokus på at hjælpe på mit vægttab. Hun har virkelig fået boostet min energi og har virkelig fået sat gang i hele min krop!

Samtidig med at hun er ekstremt dygtig til hendes fag, så formår hun at skabe ro omkring hendes patienter og sørger for at de har det godt!

Verdens største anbefaling til Maria – hun ved hvad hun laver!”

Cecilie P., patient

“Maria har behandlet mig af flere omgange med akupunktur, både øreakupunktur og “almindelig” akupunktur.

Hun har behandler mig for spændinger i nakke og skuldre og derefter følgende hovedpiner.

Virkningen har være øjeblikkelig og langvarig.

Hun er altid smilende sød, empatisk og omsorgsfuld.

Hun har mine varmeste anbefalinger.”

Lise H-J, Jordemoder, patient
BOOKING
Behandlingsmetoder
KONTAKT
LÆS MERE