Jeg er uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet Laursen Fysioterapi & Træning og er konsulent hos Rick Scott Consulting. Jeg har kombineret 6 års uddannelse og erfaring indenfor fysioterapi, med stort fokus på individualiseret træning.

BOOKING
PRISER

Bodil Laursen (Træningsspecialist)

Aut. Fysioterapeut

Mit navn er Bodil Laursen. Den primære årsag til at jeg er blevet fysioterapeut, er at jeg altid har holdt meget af fysisk udfoldelse og har altid været interesseret i hvordan kroppen fungerer og arbejder, og hvilken rolle psyken har, når kroppen ikke er i balance.

Den her interesse gør at jeg er i stand til at se det hele menneske, og har forståelsen for at når man kontakter mig som fysioterapeut, så præsterer man ud fra de ressourcer og forudsætninger man har til rådighed i sit liv, i den unikke situationen man befinder sig i.

ANBEFALINGER
Behandling
BODILS CV

Jeg har 5 års uddannelse og træning i begge vestlig og østlig medicin, hvilket inkluderer en Professionsbachelor i Fysioterapi (3,5 år), Klassisk Kinesisk Akupunktør (1,5år), og overbyggende akupunktur og østlig medicin kursus med fokus på vestlig neurologisk former (ca. 50 timer) hos Rick Scott hvilken inkluderer praktik.

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Uddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Jeg har sammenlagt 6 års erfaring indenfor behandling, hvor jeg har specialiseret mig i problematikker, der kan opstå igennem et træningsforløb. Jeg undersøger og behandler kroppen fra et holistisk perspektiv. Holistisk betyder at jeg betragter det hele menneske for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Jeg har igennem mit arbejde mødt mange forskellige mennesker, lige fra personer med parkinssons og schlerose til den opererede skulder- og knæpatient, til den professionelle atlet, men også rigtig mange som oplever nedsat livskvalitet på grund af længerevarende smerter forskellige steder i kroppen.

Det er min overbevisning at krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og at mennesket har brug for balance. Derfor kan jeg garantere at til en konsultation hos mig, vil vi sammen forsøge at finde roden til problematikken som forårsager den her ubalance og gå efter behandling af den, frem for symptombehandling.

Bodil Laursen