Bodil Laursen

Træningsspecialist

Aut. Fysioterapeut

træningsspecialist

Mit navn er Bodil Laursen. Den primære årsag til at jeg er blevet fysioterapeut og træningsspecialist, er at jeg altid har holdt meget af fysisk udfoldelse og har altid været interesseret i hvordan kroppen fungerer og arbejder, og hvilken rolle psyken har, når kroppen ikke er i balance.

Den her interesse gør at jeg er i stand til at se det hele menneske, og har forståelsen for at når man kontakter mig som fysioterapeut, så præsterer man ud fra de ressourcer og forudsætninger man har til rådighed i sit liv, i den unikke situationen man befinder sig i.

ANBEFALINGER
Behandling
BODILS CV
fysioterapeut foreningen

Bodil Laursen (træningsspecialist) er uddannet fysioterapeut og har kombineret over 10 års uddannelse og erfaring indenfor fysioterapi, med stort fokus på individualiseret træning og manuel vævsbehandling.

BOOKING
PRISER
bodil laursen

Uddannelse:

Jeg hedder Bodil Laursen. Jeg er Rick Scott Consultings træningsspecialist og har 5 års uddannelse og træning i begge vestlig og østlig medicin, hvilket inkluderer en Professionsbachelor i Fysioterapi (3,5 år), Klassisk Kinesisk Akupunktør (1,5år), og overbyggende akupunktur og østlig medicin kursus med fokus på vestlig neurologisk former (ca. 50 timer) hos Rick Scott hvilken inkluderer praktik.

Ekspertise: individualiseret træning, behandling af div. skader, fysioterapi, kinesio- og sportstapening og manuel vævsbehandling.