Bodil Laursen

Træningsspecialist

Aut. Fysioterapeut

Osteopat (stud.)

træningsspecialist

Mit navn er Bodil Laursen. Den primære årsag til at jeg er blevet fysioterapeut og træningsspecialist, er at jeg altid har holdt meget af fysisk udfoldelse og har altid været interesseret i hvordan kroppen fungerer og arbejder, og hvilken rolle psyken har, når kroppen ikke er i balance.

Den her interesse gør at jeg er i stand til at se det hele menneske, og har forståelsen for at når man kontakter mig som fysioterapeut, så præsterer man ud fra de ressourcer og forudsætninger man har til rådighed i sit liv, i den unikke situationen man befinder sig i.

ANBEFALINGER
Behandling
BODILS CV
fysioterapeut foreningen

Bodil Laursen (træningsspecialist) er uddannet fysioterapeut og osteopat (stud.) og har kombineret over 10 års uddannelse og erfaring indenfor fysioterapi, med stort fokus på individualiseret træning og manuel vævsbehandling.

BOOKING
HOLDTRÆNING
PRISER
bodil laursen

Uddannelse:

Jeg hedder Bodil Laursen. Jeg er Rick Scott Consultings træningsspecialist og har 5 års uddannelse og træning i begge vestlig og østlig medicin, hvilket inkluderer en Professionsbachelor i Fysioterapi (3,5 år), Klassisk Kinesisk Akupunktør (1,5år), og overbyggende akupunktur og østlig medicin kursus med fokus på vestlig neurologisk former (ca. 50 timer) hos Rick Scott hvilken inkluderer praktik.

Ekspertise: individualiseret træning, behandling af div. skader, fysioterapi, kinesio- og sportstapening og manuel vævsbehandling.

 

0 år
Klinisk erfaring
0 år
Uddannelse
0
Timers træning
0
ECTS

Erfaring:

Jeg har sammenlagt 8års erfaring som træningsspecialist, hvor jeg har specialiseret mig i problematikker, der kan opstå igennem et træningsforløb. Jeg undersøger og behandler kroppen fra et holistisk perspektiv.

Holistisk betyder at jeg betragter det hele menneske for at finde årsagen til sygdom eller symptomer.

Jeg som træningsspecialist har igennem mit arbejde mødt mange forskellige mennesker, lige fra personer med parkinssons og schlerose til den opererede skulder- og knæpatient, til den professionelle atlet, men også rigtig mange som oplever nedsat livskvalitet på grund af længerevarende smerter forskellige steder i kroppen.

Det er min overbevisning som træningsspecialist at krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og at mennesket har brug for balance. Derfor kan jeg garantere at til en konsultation hos mig, vil vi sammen forsøge at finde roden til problematikken som forårsager den her ubalance og gå efter behandling af den, frem for symptombehandling.

fysioterapeut