Om

Træningsspecialist

Aut. Fysioterapeut

Mit navn er Bodil Laursen. Jeg er uddannet Fysioterapeut og er konsulent hos Rick Scott Consulting.
Jeg er gift med min mand Marck, som jeg mødte igennem en fælles sportsgren, og sammen har vi vores søn Emil.

Den primære årsag til at jeg er blevet fysioterapeut, er at jeg altid har holdt meget af fysisk udfoldelse og har altid været interesseret i hvordan kroppen fungerer og arbejder, og også hvilken rolle psyken har, når kroppen ikke er i balance. Lige præcis den her interesse gør at jeg er i stand til at se det hele menneske, og har forståelsen for at når man kontakter mig som fysioterapeut, så præsterer man ud fra de ressourcer og forudsætninger man har til rådighed i sit liv, i den unikke situationen man befinder sig i.

Jeg har igennem mit arbejde mødt mange forskellige mennesker, lige fra personer med parkinssons og schlerose til den opererede skulder- og knæpatient, til den professionelle atlet, men også rigtig mange som oplever nedsat livskvalitet på grund af længerevarende smerter forskellige steder i kroppen.

Det er min overbevisning at krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og at mennesket har brug for balance. Derfor kan jeg garantere at til en konsultation hos mig, vil vi sammen forsøge at finde roden til problematikken som forårsager den her ubalance og gå efter behandling af den, frem for symptombehandling.

Bodil CV2

Erfaring

2020 – nu

RSC Logo

Træningsspecialist Rick Scott Consulting – Vamdrup, Danmark

Ved første konsultation er det vigtigt for mig som behandler, at vi sammen har fundet frem til et mål og en plan for vores tid sammen.

Konsultationen vil bestå af en grundig snak om hvad jeg kan hjælpe dig med, en fyldestgørende undersøgelse af din problematik og efterfølgende gennemgang af træningsøvelser, manuel behandling eller en blanding af begge, alt efter min professionelle vurdering.

Den første gang du er hos mig, vil konsultationen vare 75 min, så vi er sikre på at vi har fået gennemgået alt og at du har modtaget din første behandling eller træning.

Et af mine mål som behandler, er at du hos mig aldrig vil modtage en standardiseret træning eller træningsprogram, hvis der ikke er evidens for det. Alle øvelser vil derfor være valgt specielt til dig.

Øvelserne bliver selvfølgelig opdateret løbende igennem forløbet, for kun derved er vi sikre på at tage hensyn til din unikke situation, samt sikre at træningen udvikler sig med dig, og ikke på et tidspunkt, kommer til at holde dig tilbage.

2017 – 2020