EVIDENSBASEREDE

BEHANDLINGSMETODER

Når du går fra den første konsultation hos mig, vil du ikke være i tvivl om i hvilken retning vi bevæger os i, og at der bliver taget hånd om dig som et helt menneske, med både en mening, med bekymringer og spørgsmål, som der til hver en tid vil blive taget hensyn til.

Bodil Laursen (Træningsspecialist)

Aut. Fysioterapeut

ANBEFALINGER
BODILS CV
LÆS MERE
PRISER

Hvorfor bør du vælge Bodil som din behandler og hvad kan du forvente?

Ved første konsultation er det vigtigt for mig som behandler, at vi sammen har fundet frem til et mål og en plan for vores tid sammen.

Konsultationen vil bestå af en grundig snak om hvad jeg kan hjælpe dig med, en fyldestgørende undersøgelse af din problematik og efterfølgende gennemgang af træningsøvelser, manuel behandling eller en blanding af begge, alt efter min professionelle vurdering.

Den første gang du er hos mig, vil konsultationen vare 75 min, så vi er sikre på at vi har fået gennemgået alt og at du har modtaget din første behandling eller træning.

Et af mine mål som behandler, er at du hos mig aldrig vil modtage en standardiseret træning eller træningsprogram, hvis der ikke er evidens for det. Alle øvelser vil derfor være valgt specielt til dig.

Øvelserne bliver selvfølgelig opdateret løbende igennem forløbet, for kun derved er vi sikre på at tage hensyn til din unikke situation, samt sikre at træningen udvikler sig med dig, og ikke på et tidspunkt, kommer til at holde dig tilbage.

Individualiseret træning

Jeg tilbyder individuel træning som er skræddersyet efter dine behov. Hos mig, vil du aldrig modtage en standardiseret træning eller træningsprogram, da jeg arbejder ud fra den overbevisning, at hvert menneske er unikt og derfor har behov for skræddersyede løsninger.

Mit hovedfokus er at du oplever succes med din træning, dette betyder at alle øvelser vil være valgt specielt til dig og derved tage hensyn til din unikke situation.

Øvelserne vil udvikle sig med din fremgang, de skal være overskuelige i en travl hverdag, hvad enten vi træner sammen eller du gerne vil lave øvelserne hjemme på stuegulvet, så får vi det sammen til at passe, så du opnår succes.

Når du går fra den første konsultation hos mig, vil du ikke være i tvivl om i hvilken retning vi bevæger os i, og at der bliver taget hånd om dig som et helt menneske, med både en mening, med bekymringer og spørgsmål, som der til hver en tid vil blive taget hensyn til.

Fysioterapeutisk manuel behandling

Som fysioterapeut tilbyder jeg manuel vævsbehandling, som typisk foregår på briksen og kan bestå af blandt andet fysiologisk muskulær terapi, aktiv/passiv bevægelse eller udspænding, cupping (en kinesisk form for vakuumterapi, der hjælper med at øge blodcirkulationen og ernæring i muskler samt reducere / eliminere affaldsprodukter, der er opbygget i kroppens bløde dele), som alt har til formål at løsne vævet, så musklerne kan arbejde så normalt som muligt.

Disse behandlinger, kan hjælpe kroppens fysiske struktur: såsom muskelspændinger, myoser, betændelse, musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskias-smerter, overbelastningsskader m.m.

Hele formålet vil under alle omstændigheder være, at hjælpe dig med at skabe balance i kroppen, så du kan arbejde dig ud af den oplevede problematik.

KONTAKT
BOOKING

MIN MÅLSÆTNING

Du hos mig aldrig vil modtage en standardiseret træning eller træningsprogram, hvis der ikke er evidens for det. Alle øvelser vil derfor være valgt specielt til dig.

fysioterapeut