Anbefalinger

Her kan du læse andre patienters og behandleres anbefalinger om min behandling.

LenaA

“Jeg opsøgte Fysioterapeut Bodil Laursen, da vores søn var landet uheldigt på trampolinen.

Han havde ondt i nakken.

Bodil mødte Christian i børnehøjde og snakkede til og med ham.

Bodil behandlede ham og vi fik øvelser til at udføre hjemme.

Bodil formåede simpelthen at motivere Christian til både at forstå vigtigheden af, men også at give øvelser som han nu næsten 2 år efter, stadig laver for at styrke nakken.

Jeg giver mine bedste og varmeste anbefalinger til Bodil – Den bedste, mest empatiske og løftende fysioterapeut.”

Lena A., (patientens mor)
BjarneD

“Mit navn er Bjarne og jeg har gået ved Bodil da hun var i Vojens. Hun er god til at se og finde ud af hvad der er galt, eller at få henvist til sygehus for at få konstateret hvad der kan være galt.

Jeg har været meget tilfreds og mangler hendes måde at behandle på, nu hun ikke arbejder i Vojens længere.

Jeg kan varmt anbefale Bodil.”

Bjarne D., (patient)
AnitaB

“En behandling hos Bodil efterlader dig med en krop i mere balance end da du kom.

Hun har en evne til at få dig til at slappe af og få løsnet op i selv de mest genstridige muskler, som jeg sjældent har oplevet.

En tur på briksen hos Bodil er altid givet godt ud.”

Anita B., (patient)
EloC

“Jeg kan klart anbefale træningsspecialist Bodil Laursen.

Hun hjalp mig ud af smerter efter et færdselsuheld.

Jeg havde følelsen af, at hun tog min situation alvorligt og fandt en løsning ud af problemerne med smerter – blandt andet kraftig hovedpine.”

Elo C., (patient)
NikolaiN

“Super dygtig og kompetent fysioterapeut!

Går meget op i ens problem/skade og finder den bedste behandling og øvelser så man hurtigst kommer ud på den anden side og kan være fuldt funktions dygtig igen.”

Nikolai N., (patient)
Thomas Jensen - Fighters

“Til rette vedkommende, vedrørende Bodil Laursen.

FIGHTERS har i en årrække haft Bodil tilknyttet klubbens landsholdskæmpere og konkurrenceudøvere generelt.

Bodil har løst opgaver inden for behandling af skader og skadesforebyggelse til klubbens store tilfredsstillelse.

Jeg står gerne til rådighed for en uddybning af ovenstående.”

Thomas Jensen, (Formand og cheftræner FIGHTERS)

“Jeg har igennem en længere årrække været plaget at store problemer og smerter i skulderen, som har gjort det svært at udøve min sport på nationalt og internationalt plan.

Alle læger har sagt at jeg skulle behandles med enten binyrebarkhormon eller skulle stoppe helt.

Efter behandling hos Bodil, går jeg nu smertefri på andet år, og kan lave øvelser som jeg ellers ikke har været i stand til i flere år.

Det er en professionel og menneskelig tilgang man får, hver gang jeg er blevet behandlet og anbefaler folk til hende på ugentlig basis.”

Marck A., Kampkunstudøver, 3 x Verdensmester, (patient)
Lena K

“Bodil er som behandler utrolig grundig og nærværende.

Som patient bliver du hørt og behandlet med en tilgang til kroppen som en helhed.

Bodil er dygtig til både at undersøge og behandle samt til at koble gode og brugbare øvelser til lige præcis din problematik.”

Lena Kissow, (Fysioterapeut, tidl. kollega)
GitteL

“Jeg har benyttet Bodils kunnen når jeg har været mest udfordret med ondt i ryggen eller muskelspændinger i læg, baller eller nakke.

Hun kan komme så meget i dybden at nogle gange har 1 behandling været nok til at tage det, jeg har haft ondt i længe.

Bodil er meget professionel, behagelig og utrolig kompetent.

Jeg kan varmt anbefale hende.”

Gitte L., (patient)
Rick Scott

“Sidste år udviklede jeg hoftedysplasi og var hos 2 fysioterapeuter i området. Efter start hos den første fysioterapeut blev smerten i hoften kun værre. Det svar jeg fik, var at fortsætte, og at det ville blive bedre. Det gjorde det ikke.

Den anden fysioterapeut jeg blev sendt til, havde givet mig nogle standardøvelser.  Denne gang var smerten som en skarp kniv og belastede mig så meget, at jeg bogstaveligt talt trak mit ben efter mig.

Som smertespecialist vidste jeg, at begge oplevelser var meget dårlige. Samtidig synes jeg, det altid er dumt at forsøge at behandle dig selv. Derfor havde jeg tiltro til disse autoriserede fysioterapeuter, som jeg begge havde fået anbefalet af min læge, som jeg har tillid til.

Det er overflødigt at sige, jeg endte med at behandle mig selv for smerten med en kombination af urtemedicin og akupunktur. Men jeg kunne virkelig ikke lide tanken om at behandle mig selv.

Jeg havde fornøjelsen af, at have Bodil som en af mine studerende. Fra min erfaring med hende i klassen vidste jeg, at hun var meget grundig i sin tilgang til behandling af patienter. I løbet af de 2 år, lærte jeg hende godt at kende, og da hun så jeg gik meget dårligt, spurgte hun mig, hvad der var galt.

Hun så meget bekymret ud, da jeg beskrev min situation og mine tidligere erfaringer med disse 2 fysioterapeuter. Hun spurgte, om det ville være ok at hun forsøgte at hjælpe mig. Jeg var lidt bekymret grundet mine tidligere erfaringer med de andre fysioterapeuter. Men jeg følte, at jeg havde lært hende at godt nok at kende og til at vide at hun vil lytte til mine bekymringer og hjælpe mig.

Hvad jeg fandt meget anderledes var, at Bodil tog sig tid til mig. Mine første besøg hos de andre fysioterapeuter havde max taget 45 minutter, men hos Bodil tog det 75 minutter. Hun var meget interesseret i, hvad jeg lavede på arbejde og hjemme, og hvad mine bekymringer og frygt handlede om at træne. De andre fysioterapeuter havde ikke spurgt mig om mine følelser eller overhovedet taget hensyn til de psykologiske virkninger mine smerter forårsaget.

Hun foretog derefter en meget grundig fysisk undersøgelse og kunne konkludere, hvad jeg var i stand til og ikke i stand til at gøre. Ikke alene viste hun mig, hvilke øvelser jeg skulle lave, men hun lavede dem sammen med mig for at være sikker på, at jeg var i stand til at udføre dem og for at se om øvelserne forårsagede mig smerte eller ej.

Da jeg gik, fik jeg en individualiseret behandlingsplan. Denne var designet netop til mig, min tilstand og min evner til at udføre dem korrekt og effektivt.

Inden for et par dage var mine smerter blevet drastisk bedre.

Jeg har været hos Bodil et par gange i løbet af det sidste år. Siden da har mine smerter været drastisk bedre. Jeg kan ikke sige, hvor taknemmelig jeg er for hendes hjælp.

Måske mit forløb har været lidt ekstrem med kniv-lignende smerter og manglende evne til at udføre de andre øvelser, som jeg i første omgang fik. Men jeg tænker, at mange mennesker har haft en lignende oplevelse som min, eller måske endda slet ingen hjælp fået, når de har konsulteret en fysioterapeut.

Jeg er meget glad for, at Bodil sagde ja til at arbejde for mig, så vi kan tilbyde hendes individualiseret tilgang til vores patienter. Det er en oprigtig fornøjelse at arbejde med hende og se hende hjælpe så mange patienter her på Rick Scott Consulting ligesom hun hjalp mig.”

Rick Sørensen Scott, ejer og smertespecialist
TroelsL

“Bodil har behandlet mig for div. Sportsskader, forstrækning, fibersprængning og rygproblemer med stor succes.

Jeg kan varmt anbefale Bodil da hun er meget kompetent.”

Troels L., (patient)